Schoonmaak en Glazenwasser diensten in Boxtel

Home / Over ons

Blom Schoonmakers & Glazenwassers

Ons bedrijf

Blom Schoonmaak biedt sinds 2014 een kwalitatief hoogwaardige schoonmaakdienst die inspeelt op de wens van de klant. Klein begonnen met een glazenwassersbedrijf vanuit huis, maar inmiddels flink aan de weg aan het timmeren.

Een schoon huis of bedrijfspand, Blom Schoonmaak weet als geen ander hoe belangrijk dat kan zijn. Het draagt bij aan een nette, professionele en gastvrije uitstraling van uw bedrijf of een keurig uiterlijk van uw woning. Bij bedrijven dragen wij bij aan een gezonde, schone omgeving waarin werknemers prettig kunnen werken en klanten zich welkom voelen. Bovendien straalt een schoon pand uit dat vaak nét een stapje extra wordt gezet door de onderneming. Woningbouwverenigingen en pandeigenaren kunnen wij ondersteunen bij bijvoorbeeld opleveringen of ontruimingen waardoor nieuw- of oudbouw sowieso schoon ogen.

• Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen rekenen op nette glazenwassers en schoonmakers met een klantgerichte instelling.

• Voorafgaand aan het glazen wassen wordt u met een e-mail op de hoogte gesteld van onze komst.

• Wij werken altijd op basis van duidelijke afspraken: een heldere website die een duidelijke prijsindicatie laat zien. Als wij glazen wassen of schoonmaken komen klanten achteraf niet voor verrassingen te staan.

• Wij begrijpen dat u niet altijd contant geld klaar heeft liggen. Blom Schoonmaak werkt daarom op factuurbasis. Onze glazenwassers hebben dan ook geen portemonnee op zak. Dat werkt makkelijk en is nog veiliger ook.

• Wij koppelen een medewerker aan een klant, zodat die namens Blom Schoonmaak altijd hetzelfde gezicht te zien krijgt.

• Daar waar mogelijk werken wij met Eco Keurmerk schoonmaakproducten. Want wij vinden het milieu belangrijk!

Wat zeggen onze klanten?

 • Bij V-Lite Boxtel staan de ramen weer te blinken door Blom Glazenwassers. Prima werk jongens!

  Frank Schuurmans
  V-Lite Computer service, Boxtel
 • Ze zijn bij ons al een paar keer geweest. Ze werken echt heel netjes.

  Familie Hosewol, Boxtel
 • De jongens houden hier al een jaar wekelijks de kantoren, toilet en kantine schoon. Altijd op tijd en keurig werk. Ook de vloer is een keer goed in de was gezet. Wij zeer tevreden.

  Denem BV, Boxtel